Home » Sizzling Hot Deluxe
Pros

Υψηλή RTP: 95.66%

Μέγιστα κέρδη: 1000

Χαμηλό ελάχιστο ποσοστό

Cons

Μέση μεταβλητότητα

Μικρός αγωνιστικός χώρος

Δοκιμάστε τον κουλοχέρη Sizzling Hot Deluxe online δωρεάν σε δοκιμαστική λειτουργία χωρίς να απαιτείται λήψη και εγγραφή και διαβάστε την κριτική του παιχνιδιού πριν παίξετε με πραγματικά χρήματα.

Θέμα και πλοκή

Το Sizzling Hot Deluxe είναι μια αναδρομή σε ένα νέο στυλ: το παιχνίδι είναι μια κλασική φρουτάκια αλλά ανανεωμένη για τον 21ο αιώνα.

Τα σύμβολα είναι κλασικά λεμόνια, πεπόνια, κλπ… (συμπεριλαμβανομένου φυσικά του βασικού στοιχείου του κουλοχέρη – το κεράσι) και μερικά τυχερά εφτάρια για τα μεγάλα κέρδη.

Το Sizzling Hot Deluxe μεταφέρει αυτή τη στάση της παλιάς σχολής στο gameplay και τις αποδόσεις του. Περισσότερα σχετικά με αυτό παρακάτω.
Sizzling Hot Deluxe Gameplay
Το gameplay είναι σχεδόν πολεμικά απλό. Πατάτε ένα κουμπί και είτε κερδίζετε είτε χάνετε. Δεν υπάρχουν γύροι μπόνους, ούτε σύμβολα μπαλαντέρ, ούτε δωρεάν περιστροφές.

Η μόνη παραχώρηση στη νεωτερικότητα είναι η επιλογή να παίξετε μια λειτουργία διπλού ή μηδενικού Gamble όταν κερδίζετε, επιτρέποντάς σας να αυξήσετε τη διακύμανσή σας. Ακόμα και τότε η λειτουργία τζόγου είναι ένα απλό παιχνίδι κόκκινου/μαύρου όπου πρέπει να προβλέψετε το χρώμα του επόμενου φύλλου που θα κληρωθεί από τη γεννήτρια τυχαίων αριθμών.

Αυτό που σας απομένει είναι λίγο πολύ ένας απλοϊκός κουλοχέρης με πέντε τροχούς και πέντε γραμμές κέρδους. Δεν μπορείτε καν να ρυθμίσετε τον αριθμό των γραμμών κέρδους.

sizzling hot deluxe

Γραφικά, ήχοι και κινούμενα σχέδια

Τα γραφικά είναι εξαιρετικά. Απλά, κλασικά σχέδια, με αρκετή φινέτσα για να τα κάνουν να φαίνονται μοντέρνα, αλλά όχι για να υπονομεύσουν τη μινιμαλιστική ατμόσφαιρα του παιχνιδιού.

Τα κινούμενα σχέδια είναι ομαλά και υψηλής ευκρίνειας και οι περιστροφές σας συνοδεύονται από έναν ικανοποιητικό θόρυβο που ακούγεται σαν να υπάρχουν πραγματικοί μηχανικοί τροχοί που γυρίζουν πίσω από την οθόνη. Αυτό συνοδεύεται επίσης από τους κλασικούς ήχους κουδουνιών των παλαιών κουλοχέρηδων και έναν ικανοποιητικό θόρυβο νίκης. Συνολικά, ο σχεδιασμός είναι αξιοθαύμαστος.

Μπαλαντέρ, μπόνους και δωρεάν περιστροφές στο Sizzling Hot Deluxe

Αυτή είναι μια αρκετά σύντομη ενότητα! Το πιο κοντινό πράγμα σε μπόνους που έχει το παιχνίδι είναι η λειτουργία scatter, η οποία πληρώνει ένα ωραίο πολλαπλάσιο του ποσού του πονταρίσματός σας (είτε 2x για τρία σύμβολα, 10x για τέσσερα σύμβολα και 50x για πέντε).

Αλλά αν είστε οπαδός της αλλαγής ρυθμού και των μεγάλων κερδών που προσφέρουν τα μπόνους και οι δωρεάν περιστροφές, θα πρέπει να κοιτάξετε αλλού.

Sizzling Hot Deluxe Μέγεθος στοιχήματος, RTP και διακύμανση

Η επιστροφή στον παίκτη σε αυτόν τον κουλοχέρη ανέρχεται στο 95,66%, το οποίο είναι αρκετά υψηλό για τη βιομηχανία των κουλοχέρηδων.

Αυτή η μέση RTP συνοδεύεται από υψηλή διακύμανση. Το παιχνίδι πληρώνει πολύ σπάνια (και συχνά το ελάχιστο 4 φορές το ποσό του πονταρίσματός σας). Όμως, κάθε τόσο θα είστε τυχεροί και θα σπάσετε ένα από τα μεγάλα κέρδη από το πάρκο.

Ως αποτέλεσμα, τα στοιχήματα κυμαίνονταν από €0,10 έως €50,00 στον ιστότοπο που δοκιμάσαμε.

Συμπέρασμα

Το Sizzling Hot Deluxe κάνει αυτό που κάνει τέλεια. Δυστυχώς, αυτό που κάνει είναι πολύ βασικό. Ως αποτέλεσμα, είναι ένα εξαιρετικό μηχάνημα για όσους τους αρέσουν οι απλοί κουλοχέρηδες. Αλλά μπορεί να απογοητεύσει αν έχετε συνηθίσει να παίζετε τα σύγχρονα φρουτάκια με όλα τα κουδούνια, τις σφυρίχτρες και τα παρελκόμενα.

Είναι ωραίο στην όψη, ακούγεται υπέροχα και αν δεν περιμένετε να σας τινάξει το μυαλό με έξυπνα παράπλευρα παιχνίδια και φανταχτερά μπόνους, τότε θα μπορούσε να είναι ο τέλειος κουλοχέρης για εσάς.