Home » Age of Gods
Pros

Η πιθανότητα νίκης είναι υψηλή,

Θετική αξιολόγηση των παικτών.

Cons

Λίγα μπόνους

Age of the Gods: God of Storms

Ετοιμαστείτε να ξεκινήσετε μια επική αναζήτηση για να κερδίσετε αληθινά χρηματικά έπαθλα στους τροχούς και να μπείτε βαθιά στη χώρα των θεών. Με λογισμικό της Playtech, ο δωρεάν κουλοχέρης Age of the Gods: Gods of Storm είναι μια κορυφαία επιλογή για όσους απολαμβάνουν το είδος της φαντασίας. Τα εξαιρετικά γραφικά απογειώνουν την εμπειρία αυτού του κουλοχέρη, ενώ το προοδευτικό τζάκποτ σημαίνει ότι θα μπορούσατε να κερδίσετε μερικά πολύ μεγάλα ποσά.

age of gods slots

Μόλις το παιχνίδι εμφανιστεί στην οθόνη σας, θα μαγευτείτε από το εκπληκτικό τοπίο και το απόκοσμο περιβάλλον, καθώς η Playtech έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στη δημιουργία υψηλής ποιότητας εικαστικών. Αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα εδώ πέρα από μια δελεαστική εμφάνιση, καθώς το παιχνίδι υποστηρίζεται από ορισμένα σταθερά χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένου ενός τυχαία κατανεμημένου τζάκποτ. Είναι όμως αυτή η καταιγίδα που θα μπορέσετε να ξεπεράσετε; Εδώ ρίχνουμε μια ματιά στον βιντεοκουλοχέρη Age of the Gods: God of Storms με τα γρήγορα στοιχεία που χρειάζεστε για να συγκρίνετε.

Ετοιμαστείτε να δώσετε μάχη

Οι θεοί περιμένουν στους κυλίνδρους, οπότε θα πρέπει να ετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε την καταιγίδα που σας περιμένει. Αλλά προτού θέσετε τους τροχούς σε κίνηση, μην ξεχάσετε να ελέγξετε το στήσιμο των στοιχημάτων, καθώς δεν θα θέλετε να εξανεμίσετε τον προϋπολογισμό σας με μία μόνο περιστροφή! Υπάρχουν 25 ευέλικτες γραμμές πληρωμής σε αυτόν τον online κουλοχέρη, οι οποίες μπορούν να μειωθούν αν δεν θέλετε να είναι ενεργές όλες οι γραμμές σε κάθε περιστροφή. Τα χειριστήρια στην οθόνη επιτρέπουν την εύκολη πραγματοποίηση αλλαγών όποτε θέλετε, χωρίς ποινή.

Υπάρχουν 5 κύλινδροι σε αυτόν τον κουλοχέρη και είναι διαμορφωμένοι στην τυπική διάταξη 5×3. Το συνολικό ελάχιστο ποντάρισμα έχει οριστεί αρκετά χαμηλά, στο 0,25, ή μόλις 0,01 ανά γραμμή πληρωμής, χαρακτηρίζοντας αυτό το παιχνίδι ως έναν από τους πραγματικούς κουλοχέρηδες της δεκάρας. Στο αντίθετο άκρο υπάρχει αρκετό για τους high rollers για να κολλήσουν με ένα μέγιστο ποντάρισμα 250,00, που ισοδυναμεί με 10,00 ανά ενεργή γραμμή πληρωμής.

Αγκαλιάστε τον άγριο άνεμο

Τα πρόσθετα στους τροχούς είναι τα σημαντικά στοιχεία, καθώς αυτά είναι η ταχύτερη οδός για να κερδίσετε τις μεγαλύτερες πληρωμές. Τα κανονικά σύμβολα μπορούν να προσφέρουν βραβεία που αρχίζουν να αθροίζονται, αλλά αν θέλετε δωρεάν περιστροφές ή πολλαπλασιαστές, θα χρειαστείτε τα επιπλέον ειδικά σύμβολα. Θα διαπιστώσετε ότι τα σύμβολα μπαλαντέρ είναι μια συνηθισμένη προσθήκη σχεδόν σε κάθε σύγχρονο κουλοχέρη και περιλαμβάνονται και σε αυτό το παιχνίδι. Ωστόσο, δεν πρόκειται για συνηθισμένα μπαλαντέρ, καθώς δεν υπάρχουν απλώς δύο διαφορετικά μπαλαντέρ, αλλά και τα δύο είναι στοιβαγμένα μπαλαντέρ. Και κρατηθείτε, υπάρχουν κι άλλα! Εάν τοποθετήσετε το πλοίο wild στους κυλίνδρους, θα ενεργοποιήσετε τον γύρο Wild Winds Respins. Αυτός περιλαμβάνει την εμφάνιση του Θεού των Καταιγίδων στο δεξί άκρο των τροχών και θα φυσήξει το στοιβαγμένο πλοίο σας ως μπαλαντέρ σε όλο το ταμπλό του παιχνιδιού, έναν κύλινδρο τη φορά. Ενδιάμεσα, θα απολαμβάνετε δωρεάν επαναληπτικές περιστροφές, οι οποίες θα συνεχιστούν έως ότου το στοιβαγμένο wild σας πέσει από τους κυλίνδρους. Κάθε φορά που ο Θεός των καταιγίδων φυσάει, ένας επιπλέον πολλαπλασιαστής x1 θα προστίθεται στην αξία.

Τα εκτεταμένα μπαλαντέρ και οι επαναληπτικές περιστροφές μπορεί να είναι προσοδοφόρες λειτουργίες περιστροφής χρημάτων, αλλά αν θέλετε να πετύχετε το μεγάλο κέρδος, θα πρέπει να κρατήσετε τα δάχτυλά σας σταυρωμένα για να επιλεγείτε για την τιμή του προοδευτικού τζάκποτ. Με τέσσερα διαθέσιμα βραβεία, η είσοδος στο παιχνίδι τζάκποτ είναι καθαρά θέμα τύχης και απονέμεται τυχαία μετά από μια περιστροφή, ανεξάρτητα από το αν καταφέρατε να κερδίσετε. Όσο υψηλότερο είναι το ποντάρισμά σας, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητές σας να επιλεγείτε. Μόλις επιλεγείτε να παίξετε για το τζάκποτ, είναι εγγυημένο ότι θα κερδίσετε ένα από τα τέσσερα κέρδη, το μόνο ερώτημα είναι ποιο θα λάβετε. Η απόφαση λαμβάνεται από ένα διασκεδαστικό παιχνίδι μπόνους Pick Me, όπου θα πρέπει να ταιριάξετε τρία σύμβολα για να επιλέξετε την πληρωμή του τζάκποτ.

Περισσότεροι θεοί για να αντιμετωπίσετε

Αν και η αισθητική αυτού του παιχνιδιού είναι εντυπωσιακή, είναι το αιθέριο, θεϊκό θέμα που θα προσελκύσει πολλούς παίκτες, ειδικά εκείνους που αρέσκονται σε θέματα φαντασίας. Υπάρχει πληθώρα διαθέσιμων κουλοχέρηδων με θέμα τη φαντασία στα διαδικτυακά καζίνο και πολλοί από αυτούς διαθέτουν επίσης θεούς διαφόρων ονομασιών, όπως Έλληνες ή Σκανδιναβούς. Αλλά αν αυτό το παιχνίδι πραγματικά τσεκάρει όλα τα κουτάκια σας, ίσως σας ενδιαφέρει να ανακαλύψετε ότι υπάρχει ένας προκάτοχός του: Age of the Gods. Δημιουργήθηκε επίσης από την Playtech και αυτός ο online κουλοχέρης έχει πολλά παρόμοια χαρακτηριστικά, όπως προοδευτικό τζάκποτ, πολλαπλασιαστές, μπαλαντέρ και δωρεάν περιστροφές, οπότε είναι ο τέλειος σύντροφος του τίτλου Gods of the Storm.

Παίζοντας με θεότητες

Το Age of the Gods: God of Storms είναι ένας online βιντεοκουλοχέρης που ακολουθεί την επιτυχία του προηγούμενου τίτλου της Playtech, τοποθετώντας το παιχνίδι στη μέση ενός φανταστικού βασιλείου. Τα όμορφα γραφικά θα τραβήξουν αναμφίβολα την άμεση προσοχή, αλλά τα τρισδιάστατα έργα τέχνης είναι μόνο ένα μικρό μέρος αυτού που κάνει αυτό το παιχνίδι τόσο απολαυστικό. Ένα ευρύ φάσμα στοιχημάτων θα ικανοποιήσει όλους τους μικρούς και μεγάλους προϋπολογισμούς, ενώ το προοδευτικό τζάκποτ μπορεί να κερδηθεί από οποιονδήποτε παίζει. Υπάρχουν τόσες πολλές διαφορετικές πτυχές σε αυτό το φρουτάκι που πιθανώς δεν είναι το καλύτερο για εντελώς αρχάριους, αλλά όσοι έχουν κάποια προηγούμενη εμπειρία θα απολαύσουν την ευκαιρία να παίξουν.