Home » 20 Super Hot
Pros

Ωραία γραφικά,

20 ενεργές γραμμές,

Υψηλή πιθανότητα νίκης.

Cons

Μικρό μέγιστο ποσοστό

Ο βιντεοκουλοχέρης 20 Super Hot που αναπτύχθηκε από την EGT έχει ήδη κερδίσει τη δημοτικότητα των φίλων των τυχερών παιχνιδιών. Η Euro Games Technology είναι ένας διάσημος βουλγαρικός προηγμένος πάροχος online κουλοχέρηδων, ο οποίος έχει γίνει ένας από τους βασικούς προμηθευτές τυχερών παιχνιδιών στην Ευρώπη. Το 20 Super Hot της EGT είναι ένας online κουλοχέρης με 5 τροχούς και 20 γραμμές για να κερδίσετε. Ο κουλοχέρης έχει κάποια ομοιότητα με τα κλασικά “φρουτάκια”. Μερικά λόγια για μια ιστορία των φρουτάδικων κουλοχέρηδων. Ίσως γνωρίζετε ότι οι πρώτες συσκευές τυχερών παιχνιδιών που χρησιμοποιούσαν κέρματα εμφανίστηκαν στα καζίνο το 1880.

Αυτοί οι κουλοχέρηδες ήταν ένα είδος παιχνιδιών με κάρτες πόκερ. Αργότερα, στο τέλος του αιώνα, λόγω των νόμων κατά των τυχερών παιχνιδιών σε ορισμένες από τις πολιτείες των ΗΠΑ τα σχέδια με φρούτα αντικατέστησαν τα σύμβολα των καρτών. Οι άνθρωποι έπαιζαν σχεδόν για διασκέδαση και έπαιρναν ως έπαθλο τσίχλες με γεύση φρούτων. Ο πρώτος βιντεοκουλοχέρης όπως το 20 Super Hot εμφανίστηκε το 1976 στην Fortune Coin Co. στο Λας Βέγκας.

20 ΣΟΎΠΕΡ ΚΑΥΤΆ ΚΎΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ

Ο κουλοχέρης 20 Super Hot παρουσιάζει τροχούς με παραδοσιακά εικονίδια φρούτων – λεμόνια, πορτοκάλια, καρπούζια, δαμάσκηνα και κεράσια. Το “7” είναι σύμβολο μπαλαντέρ και το “Αστέρι” είναι Scatter – το πιο πολύτιμο σύμβολο σε αυτό το παιχνίδι. Τα σύμβολα Wild και Scatter αυτού του βιντεοκουλοχέρη εμφανίζονται σε όλους τους τροχούς. Το 20 Super Hot θα πληρώσει για όλους τους νικηφόρους συνδυασμούς με την αρχή από αριστερά προς τα δεξιά, με εξαίρεση το Scatter.

20 super hot slot

Το μέγιστο τζάκποτ μπορεί να ανέλθει σε 10000 πόντους. Παρά το γεγονός ότι δεν διαθέτει παιχνίδια μπόνους ή δωρεάν περιστροφές, ο κουλοχέρης 20 Super Hot διαθέτει ειδικά χαρακτηριστικά, όπως επιλογές πολλαπλασιαστή και αυτόματου παιχνιδιού.

Ο βιντεοκουλοχέρης 20 Super Hot έχει πολύχρωμο σχεδιασμό και ποιοτικό ήχο. Το μηχάνημα αντιδρά διακριτικά με το τελευταίο σε κάθε κλικ ενός παίκτη. Ο παίκτης μπορεί να ελέγξει ένα ποσό οποιουδήποτε από τα 4 τζάκποτ σε ειδικούς πίνακες αποτελεσμάτων.

ΠΏΣ ΝΑ ΠΑΊΞΕΤΕ 20 SUPER HOT

Πριν κάνετε κλικ σε ένα κουμπί Έναρξη, θα πρέπει να επιλέξετε το ποσό του στοιχήματός σας με την ένδειξη “Please Place Your Bet” (Τοποθετήστε το στοίχημά σας) στην οθόνη. Είτε μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα ελάχιστο σε κάθε περιστροφή είτε μπορείτε να ρισκάρετε σε μεγάλη κλίμακα. Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ο κουλοχέρης μπορεί να πολλαπλασιάσει οποιοδήποτε ποντάρισμά σας. Εδώ είναι που μπορείτε να νιώσετε τι σημαίνει να κερδίζετε πραγματικά χρήματα.

Ο καθορισμός των στοιχημάτων περιστροφής είναι πολύ εύκολος: 20 – ένα στοίχημα με 1 πόντο, 40 – ένα στοίχημα με 2 πόντους, 100 – ένα στοίχημα με 5 πόντους, 200 – ένα στοίχημα με 10 πόντους, 400 – ένα στοίχημα με 20 πόντους. Εάν κάνετε εκ νέου κλικ στο κουμπί, μπορείτε να σταματήσετε την περιστροφή των τροχών. Το ίδιο αποτέλεσμα θα έχετε μετά από κλικ στο κουμπί Stop All, το οποίο εμφανίζεται αντί για το κουμπί Start όταν οι τροχοί περιστρέφονται. Υπάρχει επίσης η επιλογή αυτόματου παιχνιδιού που θα λειτουργεί μέχρι ο παίκτης να την απενεργοποιήσει.

Το τζάκποτ τεσσάρων επιπέδων χωρίζεται σε 4 πίνακες αποτελεσμάτων. Κάθε πίνακας αποτελεσμάτων έχει ένα από τα τέσσερα χρώματα καρτών. Έχετε την ευκαιρία να πετύχετε ένα από τα τζάκποτ αν συλλέξετε 3 κάρτες του ίδιου χρώματος από 12 που βρίσκονται στην οθόνη ενώ παίζετε Jackpot Cards.

Το χρώμα μπαστούνι είναι το πιο πολύτιμο από όλα τα χρώματα χαρτιών. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε το κουμπί Gamble όταν έχετε την επιθυμία να παίξετε κόκκινο/μαύρο στον κουλοχέρη 20 Super Hot.

ΈΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΊΑ ΝΑ ΠΑΊΞΕΤΕ ONLINE ΔΩΡΕΆΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΊΤΕ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΈΣ ΑΠΟΧΡΏΣΕΙΣ ΤΩΝ 20 ΣΟΎΠΕΡ ΚΑΥΤΏΝ

Δεν θα πρέπει να εγγραφείτε για τη δοκιμή του κουλοχέρη 20 Super Hot πριν να είστε έτοιμοι να παίξετε με πραγματικά χρήματα. Είναι δωρεάν. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής μπορείτε να εξετάσετε τους κανόνες του παιχνιδιού και το σύστημα πληρωμών του. Επιπλέον, δεν είναι απαραίτητο να κατεβάσετε το παιχνίδι.

Σίγουρα θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε ένα από τα τέσσερα τζάκποτ στον τηλεοπτικό κουλοχέρη 20 Super Hot. Να είστε σίγουροι ότι αξίζει να το δοκιμάσετε.